Verhuizing

 

 

Verhuizen is één van de ingrijpendste gebeurtenissen in iemands leven. Alles staat dan even geheel op z’n kop en hulp kan dan zeer gewenst zijn om het overzicht niet kwijt te raken. Van Mens naar Mens heeft een ruime ervaring in het begeleiden van verhuizingen van senioren, alleenstaanden, gezinnen, oftewel iedereen, van jong tot oud, kan een beroep doen op onze verhuis service.

 

Wij begeleiden je door het hele verhuisproces, van A tot Z. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de voorbereiding van de verhuizing: het informeren van instanties zoals telefonie en energiebedrijven, adreswijzigingen doorgeven, het nieuwe huis inmeten voor bijv. gordijnen en een vloer, verhuisdozen regelen, inpakken, schoonmaken van het oude en het nieuwe huis en nog veel meer. 

 

Als je de verhuizing geheel uit handen wilt geven, dan adviseren wij een verhuisbedrijf bij jou in de buurt, bijvoorbeeld verhuisbedrijf Scholte Verhuis Groep uit Zoetermeer. Indien gewenst coördineren wij met hen de verhuizing, zodat je er zelf geen omkijken naar hebt.

 

 

Heb je nog vragen, bel dan gerust. Van Mens naar Mens ziet er naar uit om samen aan de slag te gaan.