Coaching 

 

Ben je het overzicht van jouw administratie kwijt? Of is je gezinssituatie gewijzigd of zijn er wijzigingen in je inkomen? Gaat er meer geld uit dan er binnenkomt? Dan kan dit veel stress en onrust geven en is het hoog tijd om de budgetcoach van Mens naar Mens in te schakelen om weer balans in je leven en je financiële situatie te krijgen.

 

Zij coacht en helpt je bij het leren omgaan van je financiën en het bijhouden van je administratie op een eenvoudige manier, waarbij je samen de administratie doorneemt en een overzicht maakt van je vaste lasten en wat er in- en uitgaat. Ook wordt er aandachtig gekeken of je kunt bezuinigen of besparen met recht op subsidie en/of toeslagen, abonnementen, telefoon, energie en verzekeringen.

 

Nadat alles overzichtelijk is gemaakt, verschijnt er een reëel nieuw overzicht van de in- en uitgaven. Op basis hiervan gaat de budgetcoach je verder coachen en begeleiden. Dit kan overigens ook telefonisch of per mail.

 

 Opruimen

 

  

Een opgeruimd huis zorgt voor een opgeruimde geest. De huishoudcoach van Mens naar Mens helpt je graag dit te realiseren, door middel van coaching, praktische hulp en adviezen.

 

Hierdoor leer je keuzes te maken en helpen we je om een persoonlijke structuur aan te brengen in jouw huis. Je wordt hierbij van begin tot het eind begeleid. 

 

Van te voren is het lastig in te schatten, hoeveel afspraken er nodig zijn. Dit hangt bijvoorbeeld af van het aantal ruimtes dat wij gaan aanpakken en de grootte en de staat hiervan.

 

 

Heb je geen overzicht meer of kun je je er niet toe zetten om te beginnen met opruimen of heb je een vraag? Bel dan gerust.

 

Het streven is dat je aan het einde van de samenwerking zelfstandig je administratie kunt beheren en bijhouden.

  

 

Administratie

 

Administratie, je moet er maar tijd en zin in hebben. Gelukkig voor jou heeft Sylvia van Mens naar Mens daar altijd zin in en is er ook nog eens heel bedreven en vakkundig in.

 

Een hoop mensen vinden het van nature of door omstandigheden lastig om het overzicht te houden op de administratie, vaak komen ze daar vroeg of laat mee in de problemen en zijn onnodig duur uit.

 

Van Mens naar Mens is gespecialiseerd en geschoold in administratie en biedt meerdere mogelijkheden aan. Zo bestaat er de mogelijkheid om je administratie éénmalig op te schonen en te ordenen. Maar ook op de langere termijn kunnen we je bijstaan met het bijhouden van je administratie. Samen nemen we dan je post door en doen de betalingen, werken het budgetoverzicht bij en vullen samen in wat er ingevuld moet worden.

 

Je kan zelf bepalen wanneer en hoe vaak Sylvia van Mens naar Mens langskomt . Deze dienst kun je dus éénmalig, maar ook bijvoorbeeld maandelijks afnemen, al naar gelang je behoefte.

 

 

Neem gerust contact op voor vragen of reserveer meteen een gratis intake gesprek. 

 

 

Bel vrijblijvend voor een kennismakingsgesprek of voor meer informatie.