Referenties

Van bezoekers, klanten en leveranciers uit ons netwerk :  

 


Budgetcoach

Sylvia is een uitstekende hulp, mijn budgetcoach al bijna 4 jaar. Ben zo blij dat ik Sylvia heb leren kennen. Ze is ook heel discreet en perfectionistisch. Dank je wel voor je hulp.

Seng (60)  - mei 2020Verhuiscoach

 

Sylvia is een warme, vrolijke vrouw met veel kennis van zaken en een goed inzicht. Op een moment dat er héél veel werk (zowel denk als aanpakwerk) voor de deur stond was Sylvia echt een Engel op ons pad. 🙏 Ze werkt samen met verschillende mensen zoals een klusser (echt top!!!) en een goed, vriendelijk en betrouwbaar verhuisteam. Beide partijen zijn wij ook héél dankbaar. De klus is inmiddels geklaard, nét voor de coronatijd...wat een mazzel!!! Waar ik eerst als een berg tegenop zag is nu een warme, gezellige herinnering geworden. Dank, dank, dank lieve Sylvia, Peter en Mark en zijn sterke team! 

 

Coby (81)  en Petra - Scheveningen - maart 2020Verhuiscoach

 

Vanwege persoonlijke omstandigheden was ik niet in staat mijn verhuizing zelfstandig te regelen. Door de hulp in te roepen van Sylvia is de verhuizing vlekkeloos verlopen.

Sylvia is vakbekwaam, doelgericht, discreet en toont persoonlijke belangstelling. Sylvia gaf mij de ruimte voor zowel een eigen inbreng als het regelen van eigen zaken.  

 

Anoniem (76) - Zoetermeer - februari 2019 

Gastenboek

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.